Visszaküldésre nem jogosult termékek!

Mely termékeket nem lehet visszaküldeni?

Általánosságban elmondható, hogy az Alessandro Design által forgalmazott termékekre a csomag kézhezvételétől számított 30 napos visszaküldési időszak vonatkozik, de néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyes termékeket még a 30 napos határidőn belül sem lehet visszaküldeni. Ezeket a termékeket a román törvények szabályozzák, és lehetnek:

  • A fogyasztó egészségét veszélyeztető termékek: testápoló szerek, hajkefék, fogkefék, sterilizálók stb.
  • Egyedi ügyfélre szabott rendelésre készült termékek stb.
  • A teljes lista megtekintéséhez kérjük, látogassonel ide.

Hogyan lehet egy terméket visszaküldeni?

Visszatérítendő termékek:

Az Alessandro Desing által forgalmazott termékek visszaküldési ideje 30 nap, visszaküldése az alábbi módon lehetséges:

  • 1. Csomagolja be a terméket a szállításhoz megfelelően, az eredeti dobozba vagy egy kemény kartondobozba, amely megvédi a terméket a szállítás során (adja hozzá a termékhez mellékelt összes tartozékot)
  • 2. Írjon ügyfélszolgálatunknak a contact@alessandrodesign.hu címre
  • 3. Várja meg, amíg megérkezik a futár

Visszaküldhetem a hiányzó alkatrészeket tartalmazó terméket?

Hiányzó alkatrészekkel rendelkező termékek

Azon megrendeléseknél, amelyeknél visszaküldést szeretne kérni, és a termékekből hiányzó alkatrészek vannak, a következők szerint járjon el:

Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és jelentse a helyzetet. A kérelmét képviselője elbírálja, és tájékoztatja Önt a teljes visszatérítendő összegből levonandó összegről. Ha a helyzetet 72 órán belül jelentik, csökkentési díjat nem számítunk fel.

Megértjük a DPD AWB-t

AWB-ul DPD

Egy csomagban fontos dokumentumokat talál, amelyeket érdemes ellenőrizni. Ezek közül a legkézenfekvőbb az AWB (Air Waybill), amelyet kívülről erősítenek a csomagra. Az AWB egy alapvető dokumentum, amely a csomag szállításával kapcsolatos információkat tartalmaz, például a feladó, címzett adatait, a csomag tartalmát és a kézbesítési utasításokat. A fuvarozási szerződés bizonyítékaként szolgál, és lehetővé teszi a csomag állapotának nyomon követését az AWB-szám és a kapcsolódó követőkódok segítségével. Ezen kívül lehet egy általános használati útmutató is, amely további információkat tartalmaz a csomagban található termékekről vagy szolgáltatásokról, és hasznos lehet a használat során.