Mi az online áruház szállítási szabályzata?

Az online áruház szállítási szabályzata a következő:

1. Kiszállítás Magyarország egész területén:

 • A szállítás költsége 2500 Ft rendelésenként

2. A kézbesítéshez használt futár a DPD.

 • A megrendelés beérkezését követően a becsült szállítási idő a számla kiállításától és a raktárban lévő készletek visszaigazolásától számított 1-3 munkanap.
 • A termék nem kerül automatikusan lefoglalásra a megrendelés leadásakor, mivel fennáll annak a veszélye, hogy egyes termékek a raktári kezelés során megsérülhetnek.
 • Kivételes esetekben, amikor a termékek nem állnak rendelkezésre raktáron, a maximális szállítási idő elérheti a 30 napot. Ha ezen időszakon belül nem sikerül a termékeket raktárra vinni és a rendelést teljesíteni, az automatikusan törlésre kerül.
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy mindent megteszünk a megadott szállítási határidők betartása és a legjobb szolgáltatás biztosítása érdekében. Ha késések vagy egyéb váratlan problémák lépnek fel, haladéktalanul értesítjük Önt, és mindent megteszünk a helyzet orvoslása érdekében.

  Egyéb kérdés vagy pontosítás esetén a contact@alessndrodesign.hu címen állunk rendelkezésére

Hogyan módosíthatom a szállítási dátumokat?

Változtassa meg a datumokat szállítás

Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a contact@alessandrodesign.hu címen, és adja meg a szükséges adatokat az új szállítási címről. Az ügyintéző megerősíti a változtatásokat, és e-mailben kérést küld a DPD-nek.

Hogyan lehet nyomon követni egy megrendelés állapotát a kiadott AWB-vel?

AWB nyomkövetés kiadva

A csomag állapotának nyomon követéséhez az AWB kiadása után kövesse az alábbi lépéseket:

 • Ugrás a futár weboldalára: Menjen a kézbesítésért felelős futár webhelyére, és keresse meg a „Nyomon követés” vagy a „Nyomon követés” opciót. Adja meg a kapott AWB számot, és tájékozódjon a csomag helyéről és állapotáról.
 • Tracking DPD Hu
 • Kapcsolatfelvétel az Ügyfélszolgálattal: Ha nehézségei vannak vagy kérdése van, forduljon az Ügyfélszolgálathoz. Győződjön meg arról, hogy kéznél van az AWB-száma és a rendelési adatai, hogy megadja a szükséges információkat.
 • A csomag állapotának nyomon követése fontos, hogy naprakészen tarthassa a kézbesítését. Látogasson el a futár webhelyére, vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és adja meg az AWB-számot, hogy naprakész információkat kapjon a csomag útvonaláról és állapotáról. Nézzen vissza rendszeresen a legújabb szállítási frissítésekért.

  Megértjük a DPD AWB-t

  DPD AWB

  Egy csomagban fontos dokumentumokat talál, amelyeket érdemes ellenőrizni. Ezek közül a legkézenfekvőbb az AWB (Air Waybill), amelyet kívülről erősítenek a csomagra. Az AWB egy alapvető dokumentum, amely a csomag szállításával kapcsolatos információkat tartalmaz, például a feladó, címzett adatait, a csomag tartalmát és a kézbesítési utasításokat. A fuvarozási szerződés bizonyítékaként szolgál, és lehetővé teszi a csomag állapotának nyomon követését az AWB-szám és a kapcsolódó követőkódok segítségével. Ezen kívül lehet egy általános használati útmutató is, amely további információkat tartalmaz a csomagban található termékekről vagy szolgáltatásokról, és hasznos lehet a használat során.