Ebben a kategóriában nincs hozzáadott termékünk

Tudj meg többet Saniter termékek

Mind a fürdőszoba, mind a konyha olyan helyiségek, ahol sok időnket töltjük. A nap első felétől kezdve, amikor is szépülési rutinnal foglalkozunk, egészen annak végéig, amikor finom vacsorát készítünk szeretteinknek, számtalanszor lépünk be ezekbe a házunk két területére. Ezért fontos, hogy folyamatosan biztosítsuk a kényelmet ezen helyiségekben. Hogyan? Beépítve a belső kialakításba kiváló minőségű fürdőszobai termékeket!

Az Alessandro Design csapata a legjobban tudja, milyen termékek illenek hozzád, ezért terveztünk egy különleges fürdőszobai termékcsaládot, amelyeket a legellenállóbb anyagokból készítettünk!

Először is, a konyha és a fürdőszoba nem lennének teljesek fürdőszobai csaptelepek nélkül, amelyek a nap folyamán a kívánt mennyiségű vizet biztosítják. Választhat modern, klasszikus vagy vintage stílusú csaptelepek között, rozsdamentes acélból vagy szaniter rézből készült, kihúzható zuhannyal vagy egyszerű designnal, az Ön preferenciái szerint.

Ezenkívül lehetőséget kínálunk zuhanyoszlop vagy ideális mosogató beszerzésére, valamint fürdőszobai kiegészítők, mint törölközőtartó, folyékony szappan adagoló vagy diatomit lapok beszerzésére, amelyek megakadályozzák a váratlan csúszásokat.

Nem szabad megfeledkeznünk a fürdőszobai bútorokról sem, amelyeket azért terveztek, hogy segítsenek az egyéni higiénés termékek tárolásában. Világos vagy hideg árnyalatokban kapható, és biztosan hozzáadhat egy legújabb generációs LED tükört, amely TOUCH technológiával működik, ellentétben a hagyományos és egyhangú tükrökkel.